Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Tarafından Temel Arabuluculuk 2024 Eğitimi Hangi İllerde Yapılacak?

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2024 yılı Temel Arabuluculuk Eğitimi İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar illerinde yapılıyor.

Temel Arabuluculuk Eğitimi arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile arabuluculuğun yerine getirilmesi için gerekli olan bilgi ve becerilerin kazanılmasını amaçlayan eğitimdir. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından “Temel Arabuluculuk Eğitimi” vermek üzere İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar şehirlerinde yetkilendirilmiştir.

02.06.2018 tarihli ve 30439 sayılı resmi gazete de yayınlanan Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu Yönetmeliğinin 32.Maddesi gereği Temel Arabuluculuk eğitimini hukuk fakültesi mezunu olup, mesleğinde 5 yıllık kıdem sahibi olan kişiler tarafından alınabilir.

2024 yılı Temel Arabuluculuk Eğitimi

Eğitime kayıt olmak için buraya tıklayınız.