Çocuklar için Felsefe P4C Eğitimi ve Sertifika Programı

KREDİ KARTINA 9 TAKSİT!
₺960,00

Çocuk Bakım Personeli Eğitimi ve Sertifika Programı

Çocuklar için Felsefe (Philosophy for Children - P4C), öğrencilere düşünsel beceriler, eleştirel düşünme yetenekleri ve etik sorumluluk gibi felsefi kavramları öğretmeyi amaçlayan bir öğretim ve öğrenme yaklaşımıdır. P4C, öğrencileri bir araya getirip bir konuyu, sorunu veya etkinliği birlikte düşünmeye ve tartışmaya teşvik eden bir metodolojiyi içerir.Bu eğitim çocuklarda topluluk inşası,özgür düşünce ve ifade,felsefi sorular,eleştirel düşünme,empati,düşünceyi genişletme gibi bu felsefi kavramları basitleştirirek çocuklara uygun hale getirilip onların bu kavramları anlamalarına yardımcı olur.P4C, öğrenmeyi etkileşimli,katılımcı ve düşünsel olarak zenginleştiren bir pedagojik yaklaşım olarak kabul edilir.

128 Saat

Eğitim Yönetimi:

Asenkron Eğitim

• Örgün,yaygın eğitimde çalışan öğretmenler ve eğitimciler

• Çocuk gelişimi ve eğitimi alanında lisans ve lisansüstü öğrenciler

• Anaokulu ve okul öncesi eğitim çalışanları

• Aile danışmanları ve çocuk koçları

• Sosyal hizmet çalışanları

• Sanat ve kültür alanında çalışanlar

• Çocuklu ve çocuk sahibi olmayı düşünen ebeveynler

• Dünyanın geleceği /Eğitimden beklenenler

• Çalışmak/Aylaklık

• Değerlendirme

Eğitim Kazanımı:

Uzmanlar tarafından verilen P4C eğitim sertifikası, bu eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerin aldığı bir belgedir. Çocuklar için felsefe eğitici eğitiminde sertifika sahipleri farklı alanda çeşitli görevler ve faaliyetler üstlenebilirler.Şu alanlarda da mesleki yeterlilik kazanmaları mümkündür;

• Özel okullar

• Etüt merkezleri

• Okul öncesi eğitim merkezleri

• Kreş ve anaokulları

• Eğitim ve danışmanlık merkezleri

• Devlet okullarında ders dışı egzersizler

Bu tür alanlarda sertifikalı eğitmen olarak görev yapabilmek için P4C eğitim sertifikasına sahip olmak önemli bir avantaj yaratmaktadır.

• Eğitimlerimiz Asenkron eğitim olarak yapılmaktadır. Tüm müfredat eğitim videolarından oluşmaktadır. (Örgün eğitimlerin tüm müfredatını kapsamaktadır.)

• Eğitimlere katılım sağlamak için herhangi bir gün ve saat sınırlaması bulunmamaktadır. İnternet erişimi olan her yerde ve her cihaz da (tablet, telefon ve bilgisayar vs.)  Takip edebilirsiniz.

• Eğitim sonunda, Eğitim portalınızda çoktan seçmeli test usulü sınavınız olacaktır. Katılımcıların 3 defa sınava katılma hakkı vardır. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan kişiler sertifikayı almaya hak kazanacaktır. (Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecektir.)

Çocuklar için Felsefe P4C Eğitimi ve Sertifika Programı
₺960,00