Çocuk Bakım Personeli Eğitimi ve Sertifika Programı

Çocuklar için Felsefe P4C Eğitimi ve Sertifika Programı

Çocuk bakım personeli,genellikle çocukların günlük bakımını ve eğitimini üstlenen,onların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yanıt veren personellerdir.Çocuk bakım personeli eğitimi,bireylere çocuk bakımında gerekli bilgi,beceri ve yetkinlikleri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.Bu eğitim,çocuklarla çalışmak isteyen profesyoneller,eğitimciler,anne babalar ve çocuk bakımı sektöründe kariyer yapmayı düşünen bireyler için tasarlanmıştır.Eğitim,çocukların güvenliğini ve sağlını sağlama,onların fiziksel,duygusal ve sosyal gelişimlerini destekleme,iletişim becerilerini geliştirme ve genel olarak çocuk bakım konusunda bilinçli ve yetkin bireylerin yetiştirilmesini amaçlar.

Eğitim Yönetimi:

Online Canlı

Eğitim Tarihleri:

Yeterli ön başvuru sayısı olduktan sonra eğitim tarihleri netleşecek ve ön başvuru yapan kişilere bilgi verilecektir.

Kimler Katılabilir

• Eğitimciler ve öğretmenler

• Anne ve babalar

• Çocuk bakımıyla ilgilenen aile üyeleri

• Çocuk gelişimi ve psikolojisi öğrencileri

• Çocuk bakımı ve hizmet sektöründe çalışmak isteyenler

• Çocuk gelişimi ve eğitimi alanındaki profesyoneller

• Öğretici yardımcısı olarak çalışan veya bu alanda kariyer hedefleyen bireyler

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı altında çocuk bakım elemanı sertifika programından mezun olan öğrenciler, geniş bir yelpazede çocuk bakımı odaklı kurumlarda ve alanlarda çalışabilirler.Kazandıkları yeterlikler doğrultusunda eğitim sektöründe; öğretmen, öğretmen yardımcısının gözetimi ve denetiminde Erken Çocukluk Eğitim Kurumlarında, çalışabilirler.

Eğitime başvuru yapmak isteyen adaylarımızın sertifika programının sayfasında yer alan Başvuru Yap’ butonuna tıklayarak başvuru formunu ve ödeme bilgilerini doldurmaları gerekmektedir.