Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi ve Sertifika Programı

KREDİ KARTINA 9 TAKSİT!
₺840,00

Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi ve Sertifika Programı

Etkili sunum teknikleri eğitimi, bireylere bilgiyi etkili bir şekilde iletebilmeleri, dinleyicileri etkilemeleri ve profesyonel bir şekilde sunum yapabilmeleri için gerekli becerileri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.Bu eğitim bireyin iş dünyasında,akademik ortamlarda veya diğer topluluklarda bilgi paylaşımını ve iletişim artırmayı hedefler. Etkili sunum teknikleri eğitimi genellikle profesyoneller, eğitmenler, öğrenciler ve birçok farklı alandaki bireyler için faydalı olabilir. Bu tür eğitimler, bireylerin bilgi paylaşma ve etkili iletişim kurma yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Özellikle İstanbul ticaret dünyasında, bu kategoride kaliteli ve etkili elemanlara ihtiyaç vardır. Hemen hemen bütün kurumlarda her gün yüzlerce sunumla ilgili program seçenekleri hazırlanmaktadır. Dinleyicinin anlaması ve konuşmanın sonuna kadar heyecanlı bir maç seyreder gibi sizi dinlemesi, başarılı bir sunumun neticesidir.

30 saat

Eğitim yönetimi:

Asenkron Eğitim

Etkili sunum teknikleri eğitimini pek çok farklı kişi ve meslek grubu alabilir. Bu eğitim, profesyonel gelişim, kariyer ilerlemesi, eğitim, iş toplantıları veya genel iletişim becerilerini geliştirme amacıyla birçok kişi için faydalı olabilir. İşte etkili sunum teknikleri eğitimini alabilecek başlıca gruplar;

• İş profesyonelleri,yöneticiler ve liderler

• Satış ve pazarlama profesyonelleri

• Eğitmenler ve öğretmenler

• Öğrenciler

• Girişimciler

• Etkili iletişim ve sunum becerileri, herkesin kişisel ve profesyonel yaşamında faydalıdır. Dolayısıyla, bu tür eğitimleri almaya istekli herkes bu becerileri geliştirebilir.

Eğitim İçeriği:

• Sunumu hazırlama

• Sunumun amacının belirlenmesi

• Sunum planının yapılması

• Sunum yeri ve donanımı

• Görsel ve işitsel araçlar

• Sunucunun yapması gerekenler

• İzleyici, katılımcı ile iletişim

Etkili sunum teknikleri eğitiminin genel hedefleri başlıca şunlardır;

• Etkili bir sunum için teknik ve strateji geliştirmek

• Akılda kalıcı ve etkin sunumlar hazırlamak

• Slaytları bireyin kendine göre özelleştirebilmesi

• Etkili sunum tekniklerini başarılı bir şekilde kullanmak

• İkna edici bir dil kullanmak

• Sunumda yer verilen bilgiyi daha çekici ve anlam dolu hale getirebilmek

• Profesyonel bir şekilde sunum yapabilmektir

• Eğitimlerimiz Asenkron eğitim olarak yapılmaktadır. Tüm müfredat eğitim videolarından oluşmaktadır. (Örgün eğitimlerin tüm müfredatını kapsamaktadır.)

• Eğitimlere katılım sağlamak için herhangi bir gün ve saat sınırlaması bulunmamaktadır. İnternet erişimi olan her yerde ve her cihaz da (tablet, telefon ve bilgisayar vs.)  Takip edebilirsiniz.

• Eğitim sonunda, Eğitim portalınızda çoktan seçmeli test usulü sınavınız olacaktır. Katılımcıların 3 defa sınava katılma hakkı vardır. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan kişiler sertifikayı almaya hak kazanacaktır. (Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecektir.)

Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi ve Sertifika Programı
₺840,00