Blender 3.5 ile 3D Modelleme Eğitimi ve Sertifika Programı

Twinmotion 2023.1 İle Mimari Görselleştirme Eğitimi ve Sertifika Programı

Blender ücretsiz ve açık kaynaklı bir 3D modelleme, animasyon, görüntüleme ve oyun motoru yazılımdır. Blender birçok farklı platformda kullanılabilen güçlü ve çok yönlü bir araçtır. 3D modelleme eğitimi katılımcılara üç boyutlu bilgisayar grafikleri oluşturma ve düzenleme becerileri kazandırmayı amaçlayan bir eğitimdir. Bu eğitim genellikle belirli bir 3D modelleme yazılımı veya aracı üzerine odaklanabilir ve katılımcılara bu araçları etkili bir şekilde kullanmayı öğretir. 3D modelleme bilgisayar ortamında nesnelerin karakterlerin veya sahnelerin üç boyutlu temsili olarak tanımlanır. Bu nesneler gerçekçi görsel efektler, animasyonlar, oyunlar, film ve diğer interaktif medya projeleri için kullanılır.

Eğitim Yöntemi:

Online Eğitim

Blender 3.5 ile 3D Modelleme Eğitimi genellikle çeşitli seviyelerdeki katılımcılara hitap eden bir içeriğe sahiptir.

• Grafik tasarım alanında çalışanlar, 3D modelleme becerilerini geliştirmek isteyenler,

• Oyun geliştirme sektöründe yer alanlar, oyun içeriği oluşturmak için Blender kullanmayı öğrenmek isteyenler,

• Mimarlar, tasarımlarını 3D olarak modellemek ve görselleştirmek amacıyla bu eğitimi alabilirler

• Animasyon çalışmaları yapmak isteyenler, karakter animasyonları ve sahneleri Blender ile oluşturmayı öğrenmek isteyebilirler

• Eğitim sektöründe çalışanlar veya öğrenciler, öğrenim materyali ve interaktif içerikler oluşturmak için Blender kullanmayı öğrenmek isteyenler

• Sanatçılar, bağımsız olarak projeler geliştirmek ve sanatsal içerikler oluşturmak için Blender'ı kullanmayı öğrenmek isteyebilirler

• D modelleme ve animasyon ile ilgilenen hobiistler, kendi projelerini oluşturmak ve paylaşmak için Blender kullanmayı öğrenmek isteyebilirler

Blender 3.5 Kurulumu

• Işık, Kamera ve Render Ayarları

• Animasyon Temelleri

• Riggleme İşlemleri

Blender ile 3D modelleme eğitimi, öğrencilere kapsamlı bir 3D modelleme deneyimi kazandırmayı hedefler. Bu kazanımlar, katılımcıların sanal dünyalarda nesneler oluşturabilme, animasyon yapabilme ve görsel projelerde etkili bir şekilde çalışabilme yeteneklerini içerir. Eğitim genellikle pratik uygulamalar ve projeler üzerinden öğrenmeyi teşvik eder

• Blender’ın kullanıcı arayüzü ve temel modelleme araçları, menülerle çalışabilme

• 3D nesnelerin oluşturulması, düzenlenmesi ve modelleme tekniklerini öğrenebilir

• Mesh düzenleme ve modifikasyon araçlarını etkili bir şekilde kullanabilir boşluk, kenarlar ve yüzeyler arasındaki ilişkileri hakkında bilgi sahibi olabilir,

• Materyal oluşturmayı ve Shading Editör, UV Mapping kullanabilmeyi

• Add-On eklentilerini kurarak Blender uygulamalarına yeni işlevler eklemeyi

• Riggleme işlemlerini kullanabilmeyi

• Boole operasyonları, boolean modifiyesi ve diğer ileri seviye modelleme tekniklerini öğrenebilirsiniz.

Eğitime başvuru yapmak isteyen adaylarımızın sertifika programının sayfasında yer alan ‘Başvuru Yapbutonuna tıklayarak başvuru formunu ve ödeme bilgilerini doldurmaları gerekmektedir.

• Tüm konular online olarak canlı ders işlenecektir.

• Eğitim ders programı eğitim başlamadan tarafınıza iletilecektir.

• Dersler 50 dk olarak planlanmaktadır

Bir sertifikaya sahip olmak bireylere çeşitli avantajlar sunar ve kariyerine, bilgi birikimine, becerisine değer katar. Belirli bir konuda uzmanlığını arttırabilir derinlemesine bilgi sahibi olmasını sağlar, bireye ve mesleki becerilerine duyulan güveni arttırır. Bu sayede kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olur.
İş başvurularında ve mülakatlar da rekabet avantajı sağlar. Özellikle belirli bir sektörde uzman olmak işverenlerin dikkatini çekebilir ve terfi şansını arttırır.